NL – Dutch

De enige echte manier om geld te verdienen op de beurs: WaveSurf© Trade System!

Er is een methode om op de beurs te handelen, die met kop en schouders boven alles uitsteekt. Een methode die zich slechts richt op de kern van waar het in traden om gaat! En deze methode is nog eens verbluffend eenvoudig ook. Ideaal voor beginners, aangezien een hele lange (en vaak dure) leerweg wordt overgelsagen. Ideaal voor ervaren traders die toch niet de gewenste resultaten halen, onzeker zijn, te snel winst nemen of verliezen te lang laten oplopen. De heilige graal mag het misschien niet genoemd worden maar WaveSurf© komt er het dichtste bij! Vele traders schakelden al over naar WaveSurf© en kwamen tot de ontdekking: ”ja zo moet het!” Maar waarom is de WaveSurf© methode te koop? Omdat ik graag wil helpen. WaveSurfers die u voorgingen, zullen dit beamen. Daarom is de prijs voor deze volledige cursus in boekvorm bijzonder laag.

–> Koop de WaveSurf© methode nu en word een succesvolle trader met oplopend account saldo! Na aanschaf tevens mogelijkheid tot deelname in de WaveSurf© Whatsapp groep met realtime support, informatie, ondersteuning, koersdoelen. Bovendien live support mogelijk via TeamViewer!

U zoekt een manier om geld te verdienen, uw vermogen te laten toenemen. Maar hoe? De rente is laag, de huizenprijzen hoog en zijn die vermogensbeheerders te vertrouwen? U heeft liever zelf controle over wat er met uw geld gebeurt. Misschien bent u al belegger en/of trader, sommigen zijn wellicht van plan om te gaan traden. Traden kan heel lucratief zijn!

Maar let op, 75% van alle traders verliest geld! Verliest u ook geld met traden? Of levert het vooralsnog weinig op? Teleurgesteld omdat uw trade resultaten tegenvallen? Wilt u betere resultaten? Ondervindt u hinder van een overload aan informatie? Komen uw verwachtingen niet uit? Volgt u goeroe signalen, heeft u dure abonnementen en leveren die ook niks op? Dit moet stoppen! Vergist u zich niet. Succesvol traden/beleggen komt niet zomaar aanwaaien. Misschien heeft u wel eens geluk als u op gevoel inzet. Maar wie op langere termijn geld wil verdienen op de beurs, heeft een systeem nodig en motivatie! Het kan jaren duren, en nogal wat leergeld kosten, voordat u continu successen boekt op de beurs. En dan nog is de vraag of het niet beter kan. WaveSurf© biedt de mogelijkheid direct van start te gaan met een superieur handelssysteem!

-> WaveSurf© is precies wat u zoekt!

– Makkelijk te leren

– Voor beginners en meer ervaren traders/beleggers

– Toepasbaar op allerlei verhandelbare fondsen, indexes, commodities, currency’s, crypto’s

– Werkt op de bekende internetbroker platforms

– Werkt op alle timeframes, u bepaalt zelf hoeveel tijd u erin wilt steken

– Laag risico, hoog rendement

– U bent niet meer afhankelijk van Goeroes en dure abonnementen. U gaat al snel ‘tips’ en signalen van andere traders op social media negeren, niet meer nodig

– Ik heb 20 jaar ervaring en wil graag mijn systeem met u delen. U kunt het ‘uitvinden van het wiel’ overslaan en veel leergeld besparen

WaveSurf© is gebouwd op basis van een sterk kern concept. U heeft geen last meer van foutieve koersdoel verwachtingen, u kunt er uitstekend mee uit de voeten in zowel volatiele beursomstandigheden als in zijwaartse perioden. Soms zijn er momenten dat de koersbewegingen bijna ‘niet te geloven’ zijn: ”hoe kan de beurs nu nog aan het stijgen zijn, dit slaat nergens meer op?” Waarschijnlijk herkent u dergelijke uitspraken.

Maar WaveSurf© is voorbereid op onverwachte bewegingen en ‘manipulatie’. WaveSurf© is uw gids, zelfs tijdens prijsbewegingen die u niet had verwacht. Sterker nog, u krijgt soms instapsignalen die soms bijna niet te geloven zijn omdat u juist het tegenovergestelde verwachtte. En toch zult u telkens verbaast staan van het feit dat WaveSurf© u toch de juiste kant opstuurde. Beurs manipulatie, shorters uitroken? Het is uw probleem niet meer! WaveSurf© helpt u ook om gedisciplineerder te werk te gaan. Heel veel traders ‘gaan nat’ tijdens fase shifts. Men denkt een ritme te zien in de afgelopen dagen, stelt handelswijze daarop af maar plots is alles anders. WaveSurfers zijn bewapend met de tools om niet alleen die verliezen bij fase shifts te voorkomen, ze gaan mee met die beweging!

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen, van onervaren tot ervaren traders. Het maakt niet uit of u full time aan de slag wil of parttime, zolang u maar een computer en internet heeft!

Wat is WaveSurf©, waar investeert u in?

WaveSurf© is geen boek maar een methode, een cursus in boekvorm. Het is een superieur trading systeem, duidelijk uitgelegd in een meer dan 70 pagina’s tellend, A4 formaat hardcover boek in kleur, inclusief vele illustraties, met duidelijke uitleg. De WaveSurf© methode kan vrij simpel geinstalleerd worden door gebruik te maken van de tools die al aanwezig zijn bij de grotere internet brokers

Met WaveSurf© heeft u volledig overzicht van de krachten die spelen op de beurskoers in 4 timeframes. U ziet de draaimomenten en de kracht van de bewegingen. Het geeft aan wanneer u in kunt stappen en wanneer uit te stappen of juist om u posities aan te houden. Het legt uit hoe de marktfases te herkennen en daarbij de juiste tools te kiezen. Het geeft aan hoe u tot de juiste beslissingen komt, door het combineren van informatie uit 4 verschillende timeframes. WaveSurf© is gebaseerd op handmatig traden. Het bestaat uit een zorgvuldig afgewogen indicatorset, cruciale aanwijzingen voor timeframe shifts, een aanvullende set hulpmiddelen (waaronder 2 uniek voor de traders wereld) en aanwijzingen voor de juiste voorbereiding en mindset.

Er zijn 3 WaveSurf© levels:

Level 1 is de eerste basis van WaveSurf©, vooral bedoeld als een opstap naar het meer geavanceerde level 2!

Level 2 is een belangrijke aanvulling op level 1, hiermee heeft u het complete overzicht waardoor u in alle omstandigheden kunt traden, zelfs zijwaartse markten. De performance is super. Het beste systeem qua risico/opbrengsten verhouding op de markt!

Level 3 biedt toevoegingen met andersoortige technieken van uiteenlopende aard. Hiermee kan de wat meer ervaren WaveSurfer nog wat scherper de instaps en uitstaps bepalen. Sommige van deze toevoegingen zijn echt uniek, aangezien ze door de autheur zijn uitgevonden en ontwikkeld.

Kortom u kiest zelf welk level het beste bij u past!

Tevens vindt u in het WaveSurf© methode boek, belangrijke informatie over voorbereiding, money management nog veel meer. Er zit een examen bij waarmee u kunt checken of u alles goed beheerst, inclusief vragen en antwoorden. Vergeet dure workshops, vergeet Goeroe abonnementen en signalen. Dit WaveSurf© boek is alles wat u nodig heeft. Nu verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, een investering die u waarschijnlijk snel terugverdient en daarna heeft u er nog jaren plezier van.

Voorbereiding voordat u gaat traden

* De juiste mindset voor traders

* Superieur trade systeem, indicator set, target prijs gereedschap, scherpe bepaling draaimomenten

* Money Management

* Veel voorbeelden en illustraties

* Een examentest om te zien of u de stof beheerst, vragen en antwoorden

* Ergens in dit boek leest u zelfs iets over kuddes wilde paarden!

 * Nadat u dit boek gelezen heeft, begrijpt u de methode en bent u klaar om te gaan beginnnen met winstgevende trades!

Wacht niet langer, bestel uw exemplaar van WaveSurf© Trade System nu en wordt een succesvolle beurshandelaar!

Verkrijgbaar in 2 talen:

Nederlands

English

Om te bestellen: click here

WaveSurfTradeSystem, The Netherlands, Dutch Chamber of Commerce registration number : 77931726, VAT number: NL003261983B52

Disclaimer

There is significant risk in trading financial assets and derivatives

Wavesurftradesystem is at no time responsible for any trade results made by readers of this website and/or book. Wavesurftradesystem is stricktly an educational service and is not affiliated with any companies or organizations with similar name. While wavesurftradesystem makes a reasonable effort to keep any listed information on this website and in the book updated, it does and cannot guarantee the accuracy or applicability of any information in regard to your individual circumstances. Every effort has been made to ensure that the content provided on this website and in the wavesurf trade system book is accurate and helpful for readers at publishing time. No liability is assumed for losses or damages due to the information privided. you are responsible for your own actions and results.

This book or parts thereof may not be reproduced in any form, stored in any retrieval system, or transmitted in any form by any means – electronic, mechanical, photocopy, recording or otherwise – without prior permission of the publisher (wavesurftradesystem)

Wavesurftradesystem respects your privacy, no information will be used or shared to 3rd parties, unless necessary for shipping and printing services only